Салутил

Салутил

За нормалното функциониране на храносмилателния тракт
 
  • Допринася за по-добро храносмилане
  • Допринася за нормална чревна перисталтика
  • Допринася за възстановяване на нарушената чревна микрофлора вследствие прием на антибиотици
  • Оказва положителен ефект върху имунната система

€8.95
Add to cart
Out of stock.

Дневната доза гарантира 5-15* милиарда жизнеспособни микроорганизми.

Здравословната чревна микрофлора предпазва човешкото тяло от различни заболявания и е ключът към здравето и жизнеността  на хората от всички възрастови групи. Необходимо е да се подберат доказани и висококачествени пробиотични култури за поддържане на здравословна чревна микрофлора.

Салутил е продукт от  най-ново поколение, който съчетава благотворния ефект на трите основни вида пробиотични култури – лактобацили, бифидобактерии и дрожди Saccharomyces boulardii. Благодарение на тази комбинация Салутил има уникален четири - фазен удължен ефект. Именно благодарение на това Салутил осигурява цялостна и напълно ефективна защита на храносмилателния тракт.

Салутил спомага за възстановяване на нарушения баланс на чревната микрофлора, причинител на симптоми като:  увеличено образуване на газове, подуване на корема, запек, диария, липса на апетит и др.

Салутил фази на действие

Фаза 1: Защита на храносмилателния тракт

Дрождите Saccharomyces boulardii елиминират болестотворните бактерии в цялото чревно съдържимо и създават благоприятна среда за развитие на здрава чревна флора.

Фаза 2: Бариерен ефект

Полезните бактерии Lactobacillus и Bifidobaсterium образуват защитен слой върху чревната стена, и по този начин се противопоставят на растежа на болестотворни бактерии и създават благотворна среда за правилното функциониране на храносмилателния тракт.

Фаза 3: Храносмилателен комфорт

Синергичния ефект на благотворните бактерии допринася за правилното храносмилане, абсорбция на храната и редовната дефекация.

Фаза 4: Естествена защита

Пробиотичните бактерии оказват положителен ефект върху правилното функциониране на имунната система и здравето на целия организъм.

 

* В зависимост от приеманата доза

Всяка капсула съдържа:
Смес от пробиотични култури (Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Saccharomyces boulardii) 5 милиарда      

 

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.