Красота отвътре

Красота отвътре

30-дневна програма с внимателно подбрани хранителни добавки, подходящи за грижата за нашата красота. Външният вид е отражение на цялостното здравословно състояние. Специално създадената програма осигурява на тялото комплекс от хранителни вещества за по-добър външен вид. 

€26.69
Add to cart
Out of stock.

 • Подходящ за хора, които искат да се погрижат за красотата си
 • Подкрепя добрия външен вид и здравите коса и нокти и допраинся за поддържане на младежкия външен вид.
 • Витамин Е заедно с останалиет витамини и минерали притежават антиоксидантен ефект и помагат за неутрализирането на свободните радикали, които имат увреждащ ефект за клетките в организма и са една от причините за старенето
 • Селен и цинк допринасят за поддържане на здрави коса и нокти

Your daily dosage:

 • Калмацин Форте 30 таблетки 1 x
  pill
 • Антиоксидант Стронг 1 x
  pill
 • Коензим Q10 60mg 30 капсули 1 x
  pill
30 дневна програма за здрави и красиви коса, кожа и нокти. 
 
Красиватa и блестяща коса, здравитe нокти и равномерният тен са мечта за всяка жена. Начинът, по който изглеждамe отвън пряко зависи от нашето вътрешно здраве. Затова е важно да не се фокусираме само върху козметични продукти, които прилагаме върху кожата, но и да обърнем внимание на пълноценното хранене.
Сега Вармарк ви предоставя 30-дневна програма, специално създадена от експерти по храненото. Съдържащите се витамини и минерали неутрализират неблагоприятното влияние на свободните радикали, образуващи се вследствие на стрес, замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене и консумация на алкохол. Тези молекули са отговорни за увреждане на кожните клетки и появата на симптоми на стареене като бръчките. Включените подхранващи елементи спомагат за дълготрайна грижа за красиво тяло и поддържат еластичността на кожата, бляскава коса и здрави нокти.  


Съчетава важни витамини и минерали:

Калций, Магнезий и Витамин D
 • Участва в процеса на делене на клетките
 • Допринася за нормалната функция на имунната система
 • Допринася за нормалната функция на мускулите
 • Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите
 • Допринася за поддържането на нормалната концентрация на калций в кръвта
 • Допринася за нормалното усвояване на калций

Цинк
 • Подпомага нормалното състояние на кожата, косата и ноктите
 • Допринася за нормалния фертилитет
 • Необходим за нормалното функциониране на имунната система
 • Подпомага защитата на клетките от свободните радикали

Коензим Q10:
 • Е основен компонент, намиращ се в почти всички клетки на тялото, като е се съдържа в по-големи количества в органи като върце, бял и черен дроб
 • Синтезата на коензим Q10 в тялото намалява с възрастта
Антиоксиданти (Селен, Цинк, Витамин С и Е)
 • Помагат за неутрализиране на свободните радикали, които се образуват поради стрес, замърсяване, 
 • УВ-лъчи, тютюнопушене, употреба на алкохол, ...
 • Свободните радикали увреждата клетки и са една от причината за признаците на стареене и бръчките
 • Антиоксидантите допринасят за поддържане на младоликя външен вид
Селен
 • Допринася за нормални функции на имунната система
 • Подпомага нормалната сперматогенеза и функциите на щитовидната жлеза
 • Оказва благотворен ефект върху кожата и ноктите
 • Повишава антиоксидантната защита на организма

Витамин А
 • Е важен за здравата кожa

Витамин В6
 • Допринася за нормалния синтез на цистеин
 • Цистеин е един от градивените елементи на  кератинът, който е оновен компонент на косата, кожата и никтите

Не забравяйте вашата дневна доза от хранителни добавки, която поддържа вашата красота в дългосрочен план.


Products in the pack:

Калмацин Форте представлява комплекс от калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин Д. Предимството на продукта е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д.

Калцият изгражда костите и зъбите и има определяща роля за тяхната здравина. Той е важен елемент във всеки етап от живота на човека. Нуждата от калций се увеличава по време на усилен растеж, бременност, кърмене. Недостатъчното му количество води до чупливост на ноктите, влошаване състоянието на костите и зъбите, изтъняване и цъфтеж на косата. Установено е, че продължителният недостиг на калций може да доведе до намалена костна плътност.

Когато се приема чрез храната, голяма част от калция не се усвоява и се изхвърля неизползвана от организма. За пълноценното усвояване на калций в организма е необходим витамин Д.

Витамин Д е мастноразтворим витамин, който се образува в кожата под влияние на слънчевите лъчи. Когато количеството на витамин Д в организма е недостатъчно, въпреки редовният прием на калций, костите постепенно губят плътност.

Магнезият се среща във всяка клетка на човешкото тяло и е изключително важен за нормалното функциониране на мускулите и нервната дейност, както и за образуването на енергия. Помага при напрежение и стрес, хронична умора, умствено и психическо натоварване.

Цинкът е необходим за нормалното функциониране на имунната система и за поддържане на здрава кожа и коса. Недостатъчното количество цинк може да доведе до косопад, чупливост на ноктите, кожни заболявания (акне, екземи), умора, проблеми с паметта и зрението.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Антиоксидант Стронг е уникална комбинация от специално подбрани витамини и микроелементи със силен антиоксидантен ефект: селен, цинк, витамини A, C, E и B6. Тяхната комбинация повишава защитата на организма срещу агресивните свободни радикали, които се образуват ежедневно в организма в резултат на замърсяването на околната среда, тютюнопушене, стрес и др. Свободните радикали са причина за стареене и увреждане на клетките и тъканите в организма. Антиоксидант Стронг е мощна природна комбинация, която допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и спомага за повече жизненост, устойчивост и нормално функциониране на имунната система.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Коензим Q10 е основен компонент на всяка клетка, който осигурява енергия за нормалното протичане на жизненоважни за човешкия организъм процеси и затова е широко използван под формата на хранителна добавка. Като мощен антиоксидант коензим Q10 спомага за предпазване на клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Необходимото количество коензим Q10 се образува чрез синтез в човешкото тяло и в по-малка степен чрез храната.

Кои органи са подложени на риск?

През първата част от живота ни черният дроб извлича и синтезира коензим Q10 от всяка храна и нашето тяло има способността да съхранява резервни количества коензим Q10 там, където са най-необходими. Основни депа са сърцето, черният дроб и мускулите – органите, които се нуждаят от най-много енергия за своето нормално функциониране.  С възрастта количеството коензим Q10 в клетките намалява и при повечето хора над 35-40 г. се появява недостиг. Препоръчително е да се приема висококонцентриран вариант на коензим Q10 – 60 mg дневно, за по-продължителен период от време, поне 2-3 месеца, за да се възстанови нормалното му ниво в организма.

Калмацин Форте състав: 
 
Всяка таблетка съдържа:
Калций 400 mg
Магнезий 155 mg
Цинк 8,5 mg
Витамин D 2,0 µg


Коензим Q10 60 mg състав: 
 
Всяка капсула съдържа:
Натурален Коензим Q10 60 mg
 

Антиоксидант Стронг състав: 

Количеств                       

1 таблетка

Селен 

100,0 μg                               

Цинк

15,0  μg

Витамин А

1000 μg

Витамин В6                          

2,2 mg

Витамин C                                   

90,0 mg

Витамин Е 

15,0 mg