How to order?

Поръчка
За да направите поръчка е нужно само да добавите избраните артикули във вашата кошницата и да натиснете бутона ДОБАВИ В КОШНИЦАТА. След като приключите с избора на продукти, които да добавите в пазарската си кошница, преминавате към следващата стъпка - завършване на поръчката. Това става като изберете КОЛИЧКАТА в горния десен ъгъл. Следващите стъпки са попълването на вашите данни и адрес за доставка.

Плащане
Плащането на избраните от вас артикули се извършва чрез наложен платеж. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е. когато куриер ви посети на посочен от вас адрес и лично ви предаде закупената от нашия онлайн магазин стока.

Регистрация
Регистрираните потребители могат да следят статуса на поръчката си, да получават актуална информация за промоции, нови продукти и да станат част от лоялната програма на Walmark. 
За да се регистрирате трябва да попълните своите данни във формата за Вход/ Регистрация.
При нова регистрация, първата поръчка е с безплатна доставка. 

Доставка
Всички продукти от онлайн магазина на Валмарк се доставят от куриерска фирма СПИДИ на посочения от вас адрес. Доставката се извършва в срок до 5 работни дни в рамките на работния ден. Разходите по куриерската услуга са фиксирани – 5.00лв за цялата страна.

За всички регистрирани потребители при поръчка над 15 лева доставката е БЕЗПЛАТНА! 
За всички нерегистрирани потребители при поръчка над 40 лева доставката е БЕЗПЛАТНА! 

Приятно пазаруване!