НОВИЯТ ПРОДУКТ „БЕНОСЕН” НАДХИТРЯ БЕЗСЪНИЕТО БЕЗВРЕДНО

НОВИЯТ ПРОДУКТ „БЕНОСЕН” НАДХИТРЯ БЕЗСЪНИЕТО БЕЗВРЕДНО

Published: 30.09.2008

Views: 0

На 30 Септември беше представен модерният нов продукт на Walmark – Беносен. Гостите бяха посрещнати от красиви момичета, облечени в ... пижами. В уютна атмосфера на кафе, капучино и кроасани те се запознаха с новия „борец” срещу недостига на сън.

Хитовият продукт „Беносен” на Валмарк България е първият естествен продукт създаден по най-модерни технологии, който се грижи изцяло за трите фази на съня. „Беносен” действа и помага в борбата с безсънието – един от най-сериозните врагове на работещите в условия на стрес хора. А като става дума за стресови професии, типична такава е журналистическата. Ето защо сред работещи в медиите беше проведена „Анкетата на Беносен”  под надслов „Журналистите и безсънието”. Резултатите от нея представи и анализира д-р Мадлен Алгафари – специален гост на събитието.

Едва ли за някого е изненада, че 100% от отговорилите споделят, че страдат от стрес в по-голяма или по-малка степен. Всеки втори често има проблеми със съня. Странно е, че по-голямата част от отговорилите признават, че не се борят с безсънието. В основата на това изглежда е фактът, че хората се притесняват от ефекта на привикване и зависимост, характерен за досега известните приспивателни. Затова всеки трети /30%/ използва традиционния метод – „едно малко преди лягане”. Но почти всички биха опитали природно и безвредно средство, което не води до привикване!

Самата Мадлен Алгафари също  не е привърженик на  приспивателните, които създават зависимост, а препоръчва на своите пациенти да използват природни средства. Популярният  психолог има цяла книга, посветена на проблема безсъние и запозна присъстващите с най-важните моменти от нея, както и  с методите за справяне с  този проблем.

Хубавата новина е, че вече имаме помощник в борбата с безсънието, защото будуването нощем не е присъщо на хората. Благодарение на изключителната комбинация от L-теанин, валериана и хмел, „Беносен” осигурява комплексна грижа при проблеми със съня и притежава няколко основни качества, които го отличават от останалите средства срещу безсъние:

  • Осигурява по-лесно заспиване
  • Намалява нощните събуждания
  • Гарантира свежо и бодро утро 

И още:

  • Не води до привикване
  • Има бързо действие – до 30 мин след употреба
  •  Може да се приема и след употреба на алкохол

Една от изненадите по време на официалното представяне на „Беносен” поднесе управителят на „Валмарк България” г-жа Десислава Райчинова-Митева. Това е чудесната инициатива на компанията да „осинови” символа на безсънието –  трите бухала в Софийския зоопарк. Оттук насетне Валмарк България поема грижите за редките нощни птици – гостите на събитието видяха кратък репортаж директно от зоопарка, където бухалите ще живеят в изцяло обновена клетка и ще се радват на по-добър живот.

За Валмарк

Компанията Валмарк е основана през 1990 година. Понастоящем компанията разполага с един от най-модерните фармацевтични заводи в Република Чехия,  съобразен изцяло с изискванията и стандартите на GMP (Добрата производствена практика). Валмарк е най-големия производител на хранителни добавки в Централна и Източна Европа, има официални представителства в 9 европейски страни – Словакия, Полша, Унгария, Румъния, Украйна, България, Литва, Латвия, Франция – а продуктите на Валмарк са представени в повече от 20 държави по света. Най-популярни продукти са АртроСтоп Плюс – за здрави стави, ГинкоПрим – за по-добра памет и кръвооросяване, Простенал – комплексен продукт за проблеми с простата, Марсианци – мултивитамини за деца, Кларинол – за перфектно изваяно тяло, Уринал – при проблеми с пикочните пътища.