Пълно щастие в корема

Пълно щастие в корема

Published: 10.06.2013

Views: 0

Всеки от нас се е сблъсквал с дилемата: Да си хапна или не? Особено, когато стомахът крещи от глад сме готови да погълнем всичко, което попадне пред очите ни, а после съжаляваме, че пак сме прекалили... и пак ГАЗОВЕ ... и подут корем.

Не е нужно да боли - издутият от газове корем е неприятен  проблем, който предизвиква ... неудобства и изисква СПЕШНО решение!  

За всички, които страдат от този проблем решението е Дегазин – най-силният срещу подуване и газове! Дегазин е с най-високото съдържание на симетикон на българския пазар - 257,5 mg в една капсула. Ето защо само 1 капсула, приета при нужда, решава проблема светкавично! Симетиконът намалява повърхностното напрежение в стената на газовото мехурче – така то се спуква и лесно освобождава натрупания газ. Добрата новина е, че симетиконът не се преработва от организма, т.е. не натоварва нито черния дроб, нито бъбреците и непроменен се изхвърля от тялото. Няма нежелани странични ефекти и се приема само при нужда. Не сте длъжни да го взимате всеки ден, а само когато очаквате или имате проблем.

Дегазин намалява подуването на корема, причинено от прием на храни, традиционно известни със своя газообразуващ ефект, като ядки, фасул, зеле, череши, броколи... Много често и без да се приемат „подуващи“ храни коремът се издува от газове – най-честата причина е стресът или хроничен  чревен проблем като колит. Дегазин помага и в този случай – бързо и безболезнено намалява образувалите се газове.

Всички, които често се сблъскват с неудобството ГАЗОВЕ знаят колко е удобно да си имат нещо сигурно и силно „за всеки случай“.